, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του!

dikastiria
Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 39χρονος γιατρός που συνελήφθη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σοκαριστική καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου και της πρώην πεθεράς του ότι ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της μόλις 4 ετών κόρης του. Ο 39χρονος, που έχει την ειδικότητα του παθολόγου και εργάζεται σε δημόσια δομή υγείας της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.
Επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, γιατί βρέθηκαν στα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα 559 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μεγάλο αριθμό κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.