, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: Τι θα ζητήσει σχετικά με την καταγγελία της για βιασμό

Η Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε βιαστεί σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, στον Άρειο Πάγο.

Υπενθυμίζεται πως με βούλευμά του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε απαλλαχθεί ο 27χρονος για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως η οποία είχε κρίνει ότι οι ισχυρισμοί της Γεωργίας Μπίκα ήταν ψευδείς και είχε πρότεινε να της επιβληθεί η καταβολή των δικαστικών εξόδων για την προσφυγή σε βάρος του 27χρονου τον οποίο κατήγγειλε για το βιασμό της, διότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο.

Το Δικαστικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή του κατηγορούμενου. Όπως και η εισαγγελέας, οι δικαστές έκριναν ότι οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Θα ζητήσει αναίρεση του βουλεύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα πέρασε σήμερα το κατώφλι του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.