Στον εισαγγελέα ο καστανάς της Θεσσαλονίκης για… απείθεια! (ΦΩΤΟ)

kastanas (3)kastanas (4)astynomia (2)Της Μαρίας Ζαφειρίου
Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 60χρονος καστανάς της Θεσσαλονίκης που από χθες είναι θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι μόνο…
Ο Γιώργος Δήμου συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από άνδρες της αστυνομίας για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου και απείθεια. Από χθες μέχρι και σήμερα το πρωί ήταν στο τμήμα Λευκού Πύργου για εξακρίβωση στοιχείων ενώ το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να δικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου.
Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του χθεσινού ελέγχου ο κ. Δήμου διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς αρνούμενος τον έλεγχο και φωνάζοντας πως δεν είναι παράνομος. Στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε κάτω…
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο βρισκόταν μεγάλη αστυνομική δύναμη αλλά και ένας γερανός λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου που… ακολούθησαν. Αν και καλέστηκε αρκετές φορές και στην πλατεία Αριστοτέλους και στο τμήμα το ΕΚΑΒ, ο 60χρονος αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.
Το καρότσι του έχει κατασχεθεί και το σημείο στην πλατεία Αριστοτέλους όπου ο 60χρονος πουλούσε τα κάστανα είναι πλέον κενό. kastanasΔείτε λεπτομέρειες για το συμβάν και τί είχε δηλώσει ο ίδιος ο καστανάς στο Karfitsa.gr, λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του:

Κομφούζιο στην Αριστοτέλους από τον έλεγχο αστυνομικών σε… καστανά ο οποίος σωριάστηκε μπροστά στα μάτια τους! (ΦΩΤΟ)