05:00, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Στους −3°C η αισθητή θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη!

καιρός, φωτο Σάββας Αυγητίδης
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες από τα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από −3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από −1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 4 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς στα βόρεια και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα υπόλοιπα τμήματα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο το πρωί θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και σχεδόν μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά και ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Πηγή: meteo.gr