, Σάββατο
25 Μαρτίου 2023

Συγκινητική ιστορία: Αναζητά 33 χρόνια τη βιολογική της μητέρα… (ΦΩΤΟ)

maria33Στην τρυφερή ηλικία των επτά χρόνων έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Από τότε έχουν περάσει τριάντα τρία χρόνια και η Μαρία Μανούκα δεν έχει σταματήσει στιγμή να ψάχνει τη μητέρα που την έφερε στο κόσμο.
Σύμφωνα με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης της, δηλώθηκε σαν φυσικό τέκνο του Γεωργίου και της Καλλιόπης Μανούκα των θετών γονιών της στο ληξιαρχείο Αγρινίου, με ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου 1975.
maria2Μετά από επίμονες έρευνες κατάφερε να βρει τον οδηγό ταξί που μετέφερε εκείνη την εποχή τους θετούς της γονείς στην Πάτρα.Έτσι έμαθε ότι την παρέλαβαν από την κλινική Παπαδημητρίου της Πάτρας. Τους συνόδευε ο νονός της, ο γιατρός Στράτος Σιατίτσας από το Αγρίνιο. Ο ίδιος της είχε πει ότι η βιολογική της μητέρα ήταν μία ανήλικη ανύπαντρη κοπέλα, που της έμοιαζε πολύ.
Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, που της μετέφερε μια οικογενειακή φίλη, ήταν παιδί μιας πολύτεκνης φτωχής οικογένειας και ο θετός της πατέρας την παρέλαβε από ένα καφενείο στις Τζιτζιφιές.maria3Η Μαρία Μανούκα είναι και η ίδια μητέρα ενός αγοριού τριών χρόνων. Ελπίζει κάποτε να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα, που σήμερα θα είναι περίπου 55 χρόνων. anikolouli.gr