, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Συγκλονίζει η μητέρα του Φύσσα: "Συνένοχος στη δολοφονία όποιος ψηφίζει ΧΑ"

 
mfyssa1442247106
Λίγο μετά την ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης» για τη δολοφονία του γιου της, από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, η Μάγδα Φύσσα δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ότι είναι «συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή».
«Αν ο λαός τούς θέλει, καλώς να τους έχει. Προφανώς αυτή η χώρα βγάζει πιο πολλούς προδότες από ό,τι ήρωες… Και να τους χαίρονται. Δεν νομίζω ότι θα θέλανε κάτι άλλο να δούνε. Αρα όταν πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι φασίστες και συνένοχοι στο φόνο, στη δολοφονία. […] Θέλουν να τους έχουν, ας τους έχουν· από τους υπονόμους που βρίσκονταν τους ανέβασαν πάνω, στην επιφάνεια» επισημαίνει.
Σε ό,τι αφορά τη δίκη για την εγκληματική οργάνωση σημειώνει ότι οι κατηγορούμενοι «κάνανε ό,τι μπορούσαν να έρθει η δεύτερη μαύρη επέτειος χωρίς να μιλήσουμε στη δίκη», ωστόσο τονίζει ότι «θα το παλέψουμε μέχρι τέλους». Στην ερώτηση τι περιμένει η οικογένεια Φύσσα από αυτή τη διαδικασία, απαντά: «Να αφανιστούν, να εξαφανιστούν, να τελειώσουν.
Αναφερόμενη στον Παύλο, η Μάγδα Φύσσα αναφέρει ότι ήταν «ένα παιδί με πολύ καθαρή σκέψη, μυαλό. Ελεύθερος άνθρωπος. Δεν περίμενες ότι θα είχε αυτήν την τύχη διότι πάνω από όλα ήτανε χρήσιμος και έπρεπε να ζήσει. Είχε να προσφέρει».
«Ανάθεμά τους… Αυτοί, που σίγουρα φοβούνται, είναι ερπετά, είναι αυτοί… Ανάθεμά τους… όσο και αν θέλουν θα ‘ρθει η ώρα τους. Εμείς εκεί θα ‘μαστε» καταλήγει.