00:11, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

pasok-grafeia
Σε ειδική ανακοίνωση με σκοπό να συγχαρεί τους επιτυχόντες υποψηφίους προχώρησε το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα, η υπεύθυνη παιδείας της Κ.Ο. Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και σπουδαστές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους ευχόμαστε καλές σπουδές. Οι κόποι τους ευοδώθηκαν με τη στήριξη των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών που συνέβαλλαν στην προσπάθειά που σήμερα ανταμείβεται.
Η σκέψη μας, όμως, στρέφεται και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε η σημερινή απογοήτευση να είναι φευγαλέα και να συνεχίσουν να εργάζονται για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν εφόδια για το μέλλον τους.
Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα, η εκπαίδευση πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της Πολιτείας. Ας καταβάλουμε κάθε συλλογική προσπάθεια η Παιδεία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, μακριά από ισοπεδωτικές ιδεοληψίες, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ισότητα των ευκαιριών, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.”