, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις από κλοπές μέχρι… ναρκωτικά στη Βόρεια Ελλάδα

χειροπέδες-μεγάλο2
Πλούσια είναι η… εγκληματική δράση στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Σέρρες, Χαλκιδική, Νάουσα και Κατερίνη, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές συλλήψεις τόσο για κλοπές, όσο και για ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν χθες (24-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, ένας 26χρονος και ένας 20χρονος, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της προχθεσινής και της χθεσινής μέρας διέρρηξαν 2 οικίες σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση, ηχεία και μία κάμερα. Τα κλεμμένα ηχεία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν.
Συνελήφθη χθες (24-10-2015) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 31χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης μέρας, είχε αφαιρέσει από περιοχή της Θεσσαλονίκης, το όχημα ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε και αποδόθηκε. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,9 γραμμαρίων, καθώς και 24 ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθησαν προχθές (23-10-2015) το βράδυ στην Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 2 άτομα ηλικίας 22 και 27 ετών, καθώς κατελήφθησαν να επιχειρούν να διαρρήξουν όχημα ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού.
Συνελήφθησαν χθες (24-10-2015) το βράδυ στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 39χρονος και δύο 27χρονες, υπήκοοι Δομινικανής Δημοκρατίας, καθώς κατά τον διαβατηριακό έλεγχο υπέδειξαν 2 πλαστές άδειες διαμονής και ένα διαβατήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.
Συνελήφθη χθες (24-10-2015) το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πιερίας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8,4 γραμμαρίων και 2 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν τρίμματα κάνναβης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.