, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις για κάνναβη και ecstasy στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

aerodromio_makedonia_kratikos2
Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Εντοπίσθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.
Συγκεκριμένα, στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί Ομάδας Π.Κ.Ε., του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα, προσωπικό Τμημάτων Ασφαλείας και Αστυνομικών Τμημάτων και αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν:

  • τρία άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων 70χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ, για υπεξαίρεση, μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και παραβάσεις του Νόμου περί επιταγών και του Αγορανομικού Κώδικα.
  • εννέα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.
    Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

    • τριών ατόμων (δύο άντρες – μία γυναίκα), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς έπειτα από έρευνα των αποσκευών τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων (ecstasy) και
    • 24χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών με έτερο άτομο πέριξ των χώρων του Α.Π.Θ., στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (48,2) γραμμαρίων και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.