, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!

police

Ειδικές αστυνομικές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην περιστολή έκνομων δραστηριοτήτων κα επικεντρώνονται κυρίως στην αντιμετώπιση διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, αναπτύσσονται καθημερινά από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (02-12-2014), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων και σε υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ.

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης δράσης συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε., σε υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ., πέντε (5) άτομα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο (2) ατόμων, που αποπειράθηκαν να πουλήσουν ποσότητα χασίς, έναντι χρηματικού ποσού, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν (19,5) γραμμαρίων χασίς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο ένας εξ’ αυτών, στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

  • Στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς.
  • Από αστυνομικούς της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε. στη Σταυρούπολη, ένα (1) άτομο, το οποίο κατείχε μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.