, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις καταζητουμένων για κλοπές και υπεξαίρεση σε Κιλκίς, Πέλλα και Πιερία

σύλληψη33

  • Συνελήφθη χθες (15-04-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.
  • Συνελήφθη χθες (15-04-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και 15 ημερών, για τα αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών, και της οπλοκατοχής.
  • Συνελήφθη χθες (15-04-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.