, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συμπληρωματική απολογία για τον Ρουπακιά

roupakias2
Ο προφυλακισμένος και καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς και ο φερόμενος ως συνεργός του Γιάννης Καζαντζόγλου καλούνται να δώσουν συμπληρωματική απολογία Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη.
Ενώπιον των εφετών-ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητρακοπούλου αναμένεται να βρεθούν ο 45χρονος Γ. Ρουπακιάς και ο 32χρονος Γ. Καζαντζόγλου προκειμένου  να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και τη συμμετοχή τους στην Χρυσή Αυγή.
Ο Γ. Ρουπακιάς ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα λίγο μετά τη στιγμή της δολοφονίας όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο Κερατσίνι, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, δηλώνοντας μέλος της Χρυσής Αυγής, δήλωση που ανασκεύασε αργότερα κρατώντας αποστάσεις από την οργάνωση.
Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.