, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Τζιτζικώστα με τον πρ. αντιπρόεδρο της ΝΔ!

Tzitzikostas-Avramopoulos1
Στις Βρυξέλλες μετέβη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης.
Η Επιτροπή των Περιφερειών είναι ένα συμβουλευτικό σώμα που εκπροσωπεί τις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει σήμερα 353 τακτικά μέλη (και άλλα τόσα αναπληρωματικά) και από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε και με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητάς του, όπως το μεταναστευτικό, η διασφάλιση των συνόρων της ΕΕ, ζητήματα χορήγησης ιθαγένειας, ασύλου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.ά.
 Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως στη συνάντηση Τζιτζικώστα-Αβραμόπουλου συζητήθηκαν και τα ζητήματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας… 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.