, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητές πάνω στο πότισμα

 
xasis
Η μικρή χασισοφυτεία με τα δενδρύλλια που είχαν φτάσει σε αρκετά μεγάλο ύψος, ξεπερνώντας το πλαστικό πλέγμα με το οποίο την είχαν τυλίξει οι καλλιεργητές που την είχαν φυτέψει σε μια υπαίθρια έκταση στη Ζάκυνθο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άνδρες της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα για να εντοπίσουν τους χασισοκαλλιεργητές και, μόλις έφτασαν στην περιοχή δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 34 χρόνων οι οποίοι άρχισαν να ποτίζουν τα δέκα δενδρύλλια ύψους ενός ως και 2,60 μέτρων, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Στη χασισοφυτεία κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, όπως λάστιχα ποτίσματος, ένα φτυάρι και άλλα αντικείμενα.

Κατά την διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία του 34χρονου, βρέθηκε και  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.