, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη γυναικολόγος δημοσίου νοσοκομείου για «φακελάκι»

fakelaki11

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες (04-03-2016) γιατρός ‐ γυναικολόγος δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της συζύγου του.

Χθες, μετά τον τοκετό, σε προκαθορισμένη συνάντηση σε μη προσβάσιμο για το κοινό χώρο (χειρουργεία) του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν το γιατρό. Σε έρευνα στο χώρο των χειρουργείων βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην ψευδοροφή το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 500 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα (05-03-2016) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.