, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά μεταναστών

μεταναστες
Νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Συγκεκριμένα, έπειτα από ελέγχους αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά το τελευταίο 24ωρο, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται σε διακινήσεις μεταναστών συνελήφθη ένας 48χρονος στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να μεταφέρει 5 υπηκόους Συρίας στο Κιλκίς.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην οδό Μοναστηρίου και σε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν να επιβαίνουν σε αυτό πέντε υπήκοοι Συρίας, εκ των οποίων οι τρεις παραβίασαν περιοριστικούς όρους διαμονής και συνελήφθησαν επίσης. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι θα μετέφερε τα άτομα έναντι χρηματικού ποσού, σε περιοχή του Κιλκίς, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης, οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς, σε διάφορες περιοχές της πόλης, καθώς δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.