, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθησαν 16 άτομα στη Θεσσαλονίκη!

συλληψη
Συνολικά 16 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών ποσοτήτων και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Εντοπίσθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.
Συγκεκριμένα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • εφτά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».
  • εννιά άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για αδικήματα οικονομικής φύσης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.