Συνελήφθησαν δυο άτομα για τον άγριο καυγά στην Καλλιθέα Χαλκιδικής
Έπειτα από τον άγριο καυγά που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις.
Ειδικότερα, ένας 35χρονος και ένας 23χρονος συνελήφθησαν, ενώ η Αστυνομία εξετάζει και στοιχεία που βρέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο.
Όσο αναφορά τους τραυματίες του καυγά, στον οποίο εμπλέκονται οκτώ άτομα, ο νεαρός 22χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Με ελαφριά τραύματα νοσηλεύονται τρία άτομα σε νοσοκομεία της πόλης και ένας στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.