, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη στην Κατερίνη έμπορος ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

xeiropedes1
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Πιερίας, ενώ στην οικία του ίδιου βρέθηκαν συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησε στη σύλληψη 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης και κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.
Ειδικότερα, χθες (09-11-2015) το πρωί, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε στην Κατερίνη και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν αρκετές συσκευασίες με ναρκωτικά έτοιμες για διακίνηση και συγκεκριμένα:
• 10 συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 50,3 γραμμαρίων,
• 12 συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 127,6 γραμμαρίων και
• 2 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα, ενώ κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
ναρκωτικα κατερινη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.