, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζεται η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών


Συνεχίζεται η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ).
Η διαδικασία έχει ξεπεράσει τις 50 ώρες, ενώ νωρίτερα ολοκλήρωθηκε η πρωινή βάρδια των αστυνομικών που φυλάσσουν τα πρόσωπα εντός του κτηρίου και η φύλαξη συνεχίζεται από άλλους αστυνομικούς. Ακόμη, ήρθε και το catering με το μεσημεριανό φαγητό, γεγονός που σημαίνει ότι και η σημερινή ημέρα αναμένεται μακρά.
Υπενθυμίζεται ότι νικητές και ηττημένοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και δημοπρατηθούν και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της ΓΓΕΕ. Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.