, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

broxi-isxuri-kataigida-kairos
Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα βορειοανατολικά, θα επικρατήσει σήμερα στην κεντρική και βόρεια χώρα, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Ειδικότερα, στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στην ανατολική Θράκη και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.