, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

dustuxima-se-louna-park (1)
Το ότι δεν φυσούσε αέρας την ημέρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό αλλά και ότι δεν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας, καταθέτουν σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτες μάρτυρες, που φέρονται να λένε πως η κυλινδρική μπάλα δεν ήταν δεμένη ποτέ.
«Το λούνα – παρκ είχε έρθει και πέρσι στην περιοχή και απ’ ότι είχα ακούσει ερχόταν τους χειμερινούς μήνες και το καλοκαίρι έκανε περιοδείες. Εκείνη την ημέρα δεν φύσαγε αέρας. Ο καιρός είχε συννεφιάσει και είχε άπνοια. Ξαφνικά άκουσα φωνές και ουρλιαχτά και γύρισα το κεφάλι μου και αντίκρυσα το φουσκωτό να το έχει παρασύρει ένας ανεμοστρόβιλος…..
Είδα μία γυναίκα και δύο κυρίους να προσπαθούν να το πιάσουν» φέρεται να υποστηρίζει αυτόπτης μάρτυρας στην κατάθεσή του, ενώ το ότι δεν υπήρχαν κανόνες ασφαλείας από τους υπευθύνους του χώρου επιβεβαιώνει με την κατάθεσή του άλλος μάρτυρας.
«Την ώρα του περιστατικού δεν φύσαγε αέρας και γι’ αυτό καθόμουν στο μπαλκόνι με το κοντομάνικο. Ξαφνικά είδα τον ανεμοστρόβιλο, ο οποίος έστειλε την κυλινδρική κατασκευή πάνω στα κάγκελα.  Ετρεξα απέναντι, την ώρα που έβγαζαν τα παιδιά έξω….. Εκεί βρίσκονταν 2 αλλοδαποί. Ο Ιταλός ήρθε μετά από ένα τέταρτο…..
Πέρσι χρησιμοποιούσαν γεννήτριες γιατί άκουγα θορύβους και σε μερικά παιχνίδια γινόταν διακοπή λόγω του ότι τους τελείωνε το πετρέλαιο…. Την κυλινδρική μπάλα δεν την έδεναν ποτέ. Το σχοινί το χρησιμοποιούσαν μόνο όταν είχε τελειώσει το παιχνίδι για να βγάλουν τα παιδιά έξω.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.