08:30, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

"Σύννεφα" στις σχέσεις Δανιηλίδη- Ζιγκερίδη;

Simos
Έτοιμος να… δημιουργήσει εσωκομματικά ζητήματα στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη είναι ο αντιδήμαρχός του, Δημήτρης Ζιγκερίδης. Σύμφωνα με πηγές αλλά και κάποιες αναρτήσεις του κ. Ζιγκερίδη στο facebook ο τελευταίος τα έχει πάρει γιατί η διοίκηση δεν δίνει στον σύλλογο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νεάπολης χώρο (γήπεδο) για να προπονηθεί.
«Έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου χωρίς γήπεδο ο ιστορικός σύλλογος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νεάπολης μετά από 21 χρόνια. Όταν κάποιοι δεν σέβονται την Ιστορία του τόπου θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει» έγραψε στο facebook ο Ζιγκερίδης αφήνοντας τα πάντα ανοικτά ακόμα και την… ανεξαρτητοποίηση.
Σημειώνεται πως Δανιηλίδης και Ζιγκερίδης ήταν για χρόνια αντίπαλοι. Ο ένας δήμαρχος και ο άλλος επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης. Λίγο πριν τις εκλογές του 2014 συμμάχησαν ενάντια στον βασικό αντίπαλο του Δανιηλίδη και πρώην δήμαρχο Νεάπολης, Γρηγόρη Χατζησάββα. Δυόμιση χρόνια μετά τα… σύννεφα κάθισαν για τα καλά πάνω από το δημαρχείο…