, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

"Tρίτωσε η… παρέμβαση Καραμανλή"

Ύστερα από… καιρό, ο πρώην πρωθυπουργός έκανε δήλωση – παρέμβαση – όπως την χαρακτήρισαν κορυφαία στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με αφορμή το 11ο συνέδριο του κόμματος (που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα) Μίλησε για την ενότητα όλων ενόψει εκλογών και την ανάγκη να γίνει κυβέρνηση της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Όπως είπε “Επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, κοινωνική συνοχή και στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση είναι οι προτεραιότητες τις οποίες θέτει η Νέα Δημοκρατία. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της, η παράταξή μας, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο, για αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχια»
Να θυμίσουμε ότι μετά το 2009, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής Θεσσαλονίκης έχει μιλήσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στα Μέσα Ενημέρωσης το 2012 λόγω εκλογών και το 2015 για το δημοψήφισμα… Όπως σημειώνουν μη “Καραμανλικοί” -που μετρούν τα λόγια τους στην εκλογική περιφέρεια του αλλά όχι στην Αθήνα- “μάλλον οι ηχηρές παρεμβάσεις Καραμανλή δεν πιάνουν τόπο… Το αντίθετο, δείχνουν να φέρνουν… άσχημα αποτελέσματα”.  Άλλοι κάνουν λόγο για παρεμβάσεις που “γίνονται για να γίνονται ώστε να… μη χρεώνεται ο Κώστας Καραμανλής -με τη σιωπή και την αποχή του- τα αρνητικά αποτελέσματα για την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή”