, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Τα έργα στην περιφερειακή οδό θα ολοκληρωθούν στα τέλη του…"

periferiakos3Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το περασμένο Σάββατο, στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της Νικόπολης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Στάθης Αβραμίδης.
Επειδή γίνονται έργα στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν αλλάξει τα δεδομένα της οδού, αναφέρει ο κ. Αβραμίδης και διευκρινίζει στον Alpha 96.5 ότι  «μεταφέρθηκαν από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή, έκλεισε η μία κάθοδος για τα αυτοκίνητα και, επιπλέον, το σημαντικότερο ότι από παρακείμενους δρόμους, χωματόδρομους, λόγω διάφορων κατασκευών ήρθαν φερτά υλικά, τα οποία έκλεισαν τις σχάρες, τα φρεάτια και είχαμε αυτό το φαινόμενο». Είμαστε αρμόδιοι και θα προχωρήσουμε σε καθαρισμό των φρεατίων, δε μπορεί όμως να γίνει πρόβλεψη, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα.
Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, να τελειώσουν «όσο το δυνατό πιο γρήγορα» τα έργα, τονίζει ο κ. Αβραμίδης, συμπληρώνοντας ότι “σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό τα συγκεκριμένα έργα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τέλη του 2015. Υπεύθυνη του χρονοδιαγράμματος είναι η Εγνατία Οδός, υπογραμμίζει ο ίδιος και προσθέτει ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η συνέπεια των πληρωμών, όταν δεν υπάρχει η πληρωμή, τα ανάλογα κονδύλια, καταλαβαίνετε ότι δυσκολεύεται κι ο ίδιος ο εργολάβος».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.