, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα «ροζ» βίντεο ζευγαριού στον Έβρο που αναστατώνουν το διαδίκτυο…

couple-bed-stock-today-151117_c2c06d54243cb18901da1457c1718bec.today-inline-largeΕκείνη επαγγελματίας στον στρατό και εκείνος απλός στρατιώτης… Το ζευγάρι όπως φαίνεται αποφάσισε να μοιραστεί με ολόκληρο τον κόσμο τις παθιασμένες στιγμές που έζησε και ίσως ακόμα ζει στον Έβρο, ανεβάζοντας σε ιστοσελίδες «ροζ» περιεχομένου, τα προσωπικά του video. Μάλιστα όπως λέγεται δεν πρόκειται για κάποια κρυφή βιντεοσκόπηση αλλά για βίντεο που τραβήχτηκαν εν γνώσει και της κοπέλας και από τα οποία έχει αφαιρεθεί το πρόσωπο της.

Τα video έχουν μερικούς μήνες που ανέβηκαν σε ιστοσελίδες του είδους και όχι μόνο αναφέρονται στην επαγγελματική τους ιδιότητα αλλά αναφέρουν και την περιοχή του Έβρου όπου υπηρετούν. Πρόκειται για τουλάχιστον 2 video που έχουν κάνει μέχρι τώρα εκατοντάδες χιλιάδες προβολές! Σε μια μόνο ιστοσελίδα όπου έχουν ανέβει το καθένα έχει μερικές δεκάδες χιλιάδες θεάσεις ενώ φημολογείται πως υπάρχει και τρίτο video, από την πλευρά μας πάντως δεν καταφέραμε να το εντοπίσουμε.

Το «ροζ» περιστατικό τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να συζητιέται στον Έβρο και μάλιστα κάποια άτομα της περιοχής που αναγράφεται στα video κάνουν ήδη “υποθέσεις” για τους πρωταγωνιστές….

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξουν και νέα επεισόδια του εβρίτικου «ροζ» σήριαλ, μιας και μόλις άρχισε η χειμερινή σεζόν…

snip_20160924104628

alexpoli.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.