, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα σκίτσα της Βίκυς στον γιο της

Ένα μοναδικό τρόπο για να περάσει τα μηνύματα της στο παιδί της έχει επινοήσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ.

Με ζωγραφιές και κολάζ, που φτιάχνει η ίδια στο κελί της, οι οποίες απεικονίζουν ήρωες από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, προσπαθεί να εμφυσήσει στον 6,5χρονο γιο της, Άκη, το πνεύμα της μαχητικότητας, που θα πρέπει να έχει και να τον θωρακίσει, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια. 

Η Πυγμαχία. Σε μία από τις αφιερώσεις της προς τον γιο της, η Βίκυ γράφει: «Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι….Εξοπλισμένο με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας…». 

«Μανούλα πάρε τα όπλα σου» είναι η μόνιμη επωδός του μικρού όταν μιλάνε στο τηλέφωνο και εννοεί χαρτί και μολύβι, για να γεμίσει μια λίστα με τις επιθυμίες του –μικροδωράκια- τα οποία περιμένει να πάρει «όταν η μανούλα θα γυρίσει κοντά του». Η πυγμαχία είναι το αγαπημένο σπορ του μικρού και όπως είπε στο «Έθνος της Κυριακής» η Βίκυ, ο μικρός Άκης ξέρει όλους τους ξένους πρωταθλητές πυγμαχίας, ενώ λατρεύει τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Στις συναντήσεις τους στο κήπο των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού, επί μια ώρα κάθε Κυριακή πρωί, ο μικρός ασκείται στην …..πάλη με τον μπαμπά του Άκη, ο οποίος αποχωρεί κατάκοπος! Στις εβδομαδιαίες ωριαίες συναντήσεις τους, στο επισκεπτήριο της φυλακής, ο μικρός Άκης δεν….χορταίνει τη μαμά του. Ενώ η λαχτάρα του να επικοινωνήσει με τους γονείς του είναι τόσο έντονη και το διεκδικεί, λέγοντας της «μανούλα δεν θέλω να μιλάτε. Μπορείτε να τα λέτε όλα στο δωμάτιο σας, όχι μπροστά μου», πιστεύοντας ότι οι γονείς του μένουν μαζί στη φυλακή….

«Εγώ έχω παράπονα»

Τις προάλλες, όταν ο μπαμπάς του παραπονέθηκε «γιατί δεν έρχεσαι πάντα στο τηλέφωνο να μου μιλήσεις όταν σε καλώ ; », η απάντηση του μικρού Άκη ήταν αφοπλιστική, καθώς του είπε «εγώ θα πρέπει να έχω παράπονα από εσένα μπαμπά, όχι εσύ…».

Πηγή:real.gr 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.