ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη: Απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα του – H απίστευτη δικαιολογία που είπε για να γλυτώσει τη φυλακή

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
12/02/2025
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Ένοχος βρέθηκε 21χρονος για τον βιασμό κοπέλας σε πάρτι στον Βόλο

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και ένα βήμα από τη φυλακή βρέθηκε ένας άντρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βιαιοπράγησε στην πρώην σύζυγό του και, λίγο καιρό αργότερα, απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, παρόλο που στο δικαστήριο δήλωσε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα θυμού και ότι εξομολογείται τακτικά σε ιερέα, δεν γλίτωσε τη νέα καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία και, πιο συγκεκριμένα, για απειλή σε βάρος της μητέρας του.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, χωρίς αναστολή, καθώς, εκτός από το ποινικό του μητρώο, έκρινε ότι δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της πράξης του και δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Ωστόσο, η έφεσή του αποφασίστηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι παραμένει εκτός φυλακής, τουλάχιστον έως το εφετείο.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στις 19 Ιανουαρίου, μετά από μια ακόμη βίαιη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά με θύμα τη μητέρα του. Και μπορεί η γυναίκα να προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του γιου της με την κατάθεσή της στο δικαστήριο, δικαιολογώντας για άλλη μια φορά τις πράξεις του και αποδίδοντας τη σύλληψή του σε… παρεξήγηση, όμως δεν έπεισε για τα πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν εκείνο το πρωί.

Η κόρη της και αδελφή του κατηγορουμένου ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας άρχισε να φωνάζει, να χτυπάει τις πόρτες και τα έπιπλα του σπιτιού, ενώ απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα τους, η οποία ήταν τρομοκρατημένη.

Related Post

Κυρ. Πιερρακάκης: Εξαιρείται η Νέα Βύσσα Έβρου από τον ΕΝΦΙΑ – Οι ανακοινώσεις μετά από το ρεπορτάζ της Κ (Video)

Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Άνδρος: Νεκρός ο 54χρονος ψαροντουφεκάς που τον αναζητούσαν από τις 25 Σεπτεμβρίου

Βοιωτία: Το πόρισμα για τον θάνατο της μητέρας της 62χρονης (Video)

«Ήταν μια παρεξήγηση με τον γιο μου και πράγματι υπήρξε ένταση. Κατέβηκε από τον πάνω όροφο, όπου μένει στο σπίτι του, και φώναζε. Δεν ξέρω αν είπε ότι θα με σκοτώσει, αλλά δεν φοβήθηκα. Ξέρω ότι έχει μία αντιδικία με τη σύζυγό του για παρόμοια συμπεριφορά του, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικά. Θα πρέπει να προσέξει λίγο», είπε το θύμα στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το protothema.gr.


Σχετικά με την αφορμή που προκάλεσε την «έκρηξη» του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να απειλήσει ότι θα αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του, φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι δεν πήγε την κόρη του στην εκκλησία και δεν την έφερε στη συνέχεια στο σπίτι.

«Σε εμάς δεν έχει ασκήσει ποτέ σωματική βία. Απλά το άλλο μου παιδί λειτούργησε προστατευτικά και κάλεσε την αστυνομία. Νευρίασε για την κόρη του», σημείωσε η μάρτυρας.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως εκνευρίστηκε όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι η μητέρα του δεν είχε πάει να πάρει την κόρη του και για αυτό τον λόγο βγήκε εκτός εαυτού. Στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει αναζητήσει βοήθεια, όχι όμως από ειδικό ψυχικής υγείας, αλλά από ιερέα.

«Εξομολογούμαι και σε παπά, δεν έχω προβλήματα θυμού. Τώρα είμαι ήρεμος. Προσπαθώ να μη κάνω τέτοια πράγματα, να είμαι ήσυχος. Δεν χρειάζομαι ειδικό, πηγαίνω σε εξομολόγο. Με τη μητέρα μου ήταν μια παρεξήγηση, απλώς ξέφυγα και δεν θα το ξανακάνω, ό,τι κι αν συμβεί. Ποτέ δεν θα την ξαναφέρω σε δύσκολη θέση τη μητέρα μου», είπε.

Βέβαια, στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου και αντιλαμβανόμενος ότι ήταν ένα βήμα πριν καταλήξει στη φυλακή, ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι θα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να μην ξανά ασχοληθούν οι Αρχές με εκείνον.

Tags: Θεσσαλονίκη
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Κυρ. Πιερρακάκης: Εξαιρείται η Νέα Βύσσα Έβρου από τον ΕΝΦΙΑ – Οι ανακοινώσεις μετά από το ρεπορτάζ της Κ (Video)
Κοινωνία

Κυρ. Πιερρακάκης: Εξαιρείται η Νέα Βύσσα Έβρου από τον ΕΝΦΙΑ – Οι ανακοινώσεις μετά από το ρεπορτάζ της Κ (Video)

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τη Νέα Βύσσα Έβρου ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
30/09/2025
Κρίση Αντιστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας – Τα ονόματα
Κοινωνία

Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Ένας αλλοδαπός κρατούμενος εντοπίστηκε απαγχονισμένος το απόγευμα της Δευτέρας (29/09) στα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών. Ο κρατούμενος εντοπίστηκε από...

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
29/09/2025
Next Post
Πειραματικά Σχολεία

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος κρατάει τη ΝΔ ψηλά στα «κάστρα»;

Αλλαγές στη λεωφορειακή γραμμή Νο 6 «Καλαμαριά-Βενιζέλου» λόγω έργων

Τι αλλάζει στις Ένοπλες Δυνάμεις – Οι ανακοινώσεις του Ν. Δένδια

Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι σε παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων στο Δήμο Καλαμαριάς

Σοβαρές φθορές και ζητήματα στατικότητας «έκλεισαν» γέφυρα στο Αρσένι του Δ. Σκύδρας

Δήμος Νεάπολης-Συκεών και ΑΡΣΙΣ αναζητούν διαμερίσματα για ενοικίαση

Κώστας Τσουκαλάς: Oι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζουν στο πετσί τους την ακρίβεια Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση στη Δυτική Ελλάδα: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, ακολουθεί στο -9,6 το ΠΑΣΟΚ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα «φωτιά» για όσους πετούν ογκώδη απορρίμματα στον δρόμο

Κώστας Χατζηδάκης: «Κάνουμε αγώνα δρόμου για να πληρωθούν οι αγρότες»

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Οι μεγαλύτεροι εγωιστές – Αυτά τα ζώδια βάζουν τον εαυτό τους πάνω απ’ όλα

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
22/09/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa