, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Έξι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα

Στις 11, συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Την ίδια ώρα, έξω από το κτήριο της 3ης ΥΠΕ, στην Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία από ιατρούς νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό νοσοκομείων αφού όπως τονίζουν «η κατάσταση στην Δημόσια Υγεία είναι τραγική και διαρκώς, καθημερινά, διακινδυνεύει την ασφάλεια, την υγεία και τη ζωή γιατρών και ασθενών».

Επίσης στις 11:00, δικαστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μα αφορμή τον νέο δικαστικό χάρτη.

Στις 12, φοιτητές, μαθητές και εργατικά σωματεία θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Στις 18:00, αντιεξουσιαστές θα διαμαρτυρηθούν για τον νέο ποινικό κώδικα πραγματοποιώντας συγκέντρωση στην Καμάρα.

Στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.