, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα παρελήφθη σε σοβαρή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ τραυματίστηκε, πιο ελαφρά, η κόρη της- Το θύμα και ο θύτης είχαν συχνούς καβγάδες

Ένας άνδρας το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλε σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και αφού πυροβόλησε μία 39χρονη γυναίκα στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα παρελήφθη σε σοβαρή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ τραυματίστηκε, πιο ελαφρά, η κόρη της.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr άνθρωποι που γνώριζαν καλά την Βικη Μ., ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με τον άνδρα που την πυροβόλησε διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και είχαν χωρίσει. Μάλιστα, ήταν συχνά τα επεισόδια και οι καβγάδες.

«Είχαν χωρίσει πρόσφατα ενώ από τότε την απειλούσε συχνά και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα την σκοτώσει. Γινόντουσαν συχνά επεισόδια στο καφέ μεταξύ τους για αυτό καταλάβαμε αμέσως μόλις ακούσαμε πυροβολισμους, ότι κάτι έγινε με την Βίκυ», λέει στο protothema.gr, άνθρωπός που γνωρίζει καλά την ιδιοκτήτρια.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη (4)


Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη (3)
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη (2)


egklima-thessaloniki__1_
egklima-thessaloniki__2_
egklima-thessaloniki__3_
egklima-thessaloniki__4_
egklima-thessaloniki__5_

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.