, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 62χρονος απόστρατος που κλείστηκε με τα παιδιά του στο ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 62χρονος, «πρωταγωνιστής» του πρωτοφανούς περιστατικού που σημειώθηκε στο Μελισσοχώρι, όταν κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με την οποία επιχείρησε να ανατινάξει το όχημα.

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγο του 62χρονου, η οποία κάλεσε την ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. Περιπολικό του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά και τον πατέρα τους.

Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.