Ενας 60χρονος δικυκλιστής βρήκε τραγικό θάνατο, έπειτα από σύγκορση με ΙΧ αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00, στην 8η οδό Ταγαράδων και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί προανάκριση για το τραγικό συμβάν.
Ενας 60χρονος δικυκλιστής βρήκε τραγικό θάνατο, έπειτα από σύγκρουση που σημειώθηκε με αυτοκίνητο ΙΧ
Ειδικοτερα, λίγο μετά τις 12:00, στην 8η οδό Ταγαράδων και αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.
Οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε επί τόπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



