, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θρίλερ με πτώμα δασκάλας στην Οία

limeniko

Το πτώμα μιας ηλικιωμένης αλλοδαπής, ανακάλυψαν τουρίστες που έκαναν περίπατο στο ναό της «Κυρά- Παναγιάς» που βρίσκεται πάνω από την παραλία Κολούμπος της Οίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή, διαπιστώνοντας πως το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση.

Όπως αναφέρει το santonews, στις πρώτες έρευνες βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα, αλλά και μια τηλεφωνική ατζέντα που ανήκαν στην άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Γερμανίδα συνταξιούχο δασκάλα, που έμενε για κάποια χρόνια στη Σαντορίνη, έχοντας μάλιστα αρκετούς γνωστούς στο νησί. Εν συνεχεία αναχώρησε για την πατρίδα της, όπου παρέμεινε 6-7 χρόνια και φέτος επέστρεψε στο νησί.

Το πτώμα της βρέθηκε σε ερειπωμένο οίκημα που βρίσκεται απέναντι από τον ναό τον οποίο επισκέπτονται δεκάδες επισκέπτες καθημερινά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις αρχικές έρευνες δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά οριστικά συμπεράσματα θα βγουν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Από την τηλεφωνική ατζέντα, έγιναν αρκετές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά η ταυτότητα και εν συνεχεία τα αίτια θανάτου. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, βρέθηκε επίσης ειδική ένδειξη με το τηλεφωνικό νούμερο που αντιστοιχούσε στην κατοικία της από την εποχή που βρισκόταν στη Σαντορίνη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.