, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Θρήνος σε Βόλο και Καρδίτσα για τη νεκρή μητέρα…

ÃÅÍÉÊÏ ÊÑÁÔÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÍÉÊÁÉÁÓ
Η 35χρονη Τατιάνα Νταλιπάη, η οποία διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεγάλωσε στο Βόλο και το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε με τον σύζυγό της στην Ραχούλα Καρδίτσας. Τις ημέρες των εορτών είχαν πάει στο Βόλο για να περάσουν μαζί με τους συγγενείς της, τις γιορτές.
Έτσι συνέβη και παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για προγραμματισμένο υπέρηχο αλλά και γιατί δεν αισθανόταν το βρέφος. Ο χρόνος περνούσε και γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, οι συγγενείς της ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το μωρό της ήταν νεκρό.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών, με τους γιατρούς να είναι καθησυχαστικοί για την πορεία της κατάστασης της υγείας της, τη νεαρή κοπέλα ανέλαβε άλλος γιατρός από αυτόν που την παρακολουθούσε, γιατί εκείνος απουσίαζε.
Γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα η είδηση “πάγωσε” τους πάντες. Η 35χρονη ήταν επίσης νεκρή. Άμεσα, εν μέσω του θρήνου της, οι οικείοι της κάλεσαν την Αστυνομία, με το Α.Τ. Λάρισας να αναλαμβάνει την υπόθεση και Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να διενεργούν ήδη προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τόσο το μωρό όσο και την 35χρονη γυναίκα.
 
 
Πηγή: e-volos.gr