, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θρήνος στην Καλαμπάκα: Νεκρός 22χρονος οδηγός νταλίκας

 
ImageHandler
 
Ένας 22χρονος οδηγός της νταλίκας υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με όσα επιβεβαιώνουν αξιωματικοί του Α.Τ. Καλαμπάκας και της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, πάνω από τρεις ώρες άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό με καταγωγή από την Πάτρα.
Τόσο ο τεράστιος όγκος του οχήματος, η κλίση που αυτό πήρε κατά την ανατροπή του, το δένδρο που σφηνώθηκε στην καμπίνα του, όσο και η συμπίεση που δέχθηκε αυτή από την πρόσκρουση,
λειτούργησαν αρνητικά για την όλη επιχείρηση και τελικά για τη ζωή του οδηγού της νταλίκας ο οποίος έφερε πολύ βαριά και σοβαρά τραύματα.
Όπως ανέφεραν οι διασώστες-πυροσβέστες, τα πόδια του είχαν σφηνώσει στις λαμαρίνες της καμπίνας και δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση του σώματός του.
Τελικά η σωρός του άτυχου νεαρού οδηγού απεγκλωβίστηκε όταν αρχικά ιδιώτης χειριστής φορτωτή από την περιοχή μας προσπάθησε να σηκώσει τη νταλίκα για να συνεχίσουν το έργο τους οι πυροσβέστες και στη συνέχεια όταν γερανοφόρο όχημα από την Καρδίτσα έφτασε στο σημείο για να ανασύρει τη νταλίκα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.