Θρήνος στις Σέρρες: «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Αραμπατζής, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης

Τη μάχη με τον κορωνοϊό σε ηλικία 62 ετών έχασε ο Θεόδωρος Αραμπατζής, αφήνοντας σοκαρισμένη την τοπική κοινωνία. Ο κύριος Αραμπατζής αν και είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου covid-19, νικήθηκε τελικά από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής ηγήθηκε της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» στις εκλογές του 2019 και ήταν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ήταν και γνωστός ως επιχειρηματίας, διατηρώντας κατάστημα στο κέντρο των Σερρών. Είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής ήταν ακόμη πατέρας τριών παιδιών.

Συγκλονισμένος είναι και ο πολιτικός κόσμος από τον θάνατο του Σερραίου επιχειρηματία.

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος. Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Φίλε μου, καλό σου ταξίδι.», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χαζηβασιλείου.

Συγκλονισμένος και ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης σε ανάρτησή του, έγραψε για την αγάπη που είχε ο κύριος Αραμπατζής για την πόλη του και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

#Tags: Σέρρες