Τι είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κ.Ραπτόπουλος για τη σύλληψή του στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Κώστας Ραπτόπουλος, μετά τη σύλληψη του το πρωί της Τρίτης, δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube βίντεο που περιγράφει το τι έγινε και προέβη σε αυτή την κίνηση.

Κάποιοι στο Internet άνοιξαν διάλογο για την γυναίκα του που σπουδάζει στη Θεσσαλία και σχολίαζαν την οικογενειακή κατάσταση του. «Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής. Εγώ κατά βάση δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν έχω μέσα μου μεγάλη οργή, δουλεύω πάρα πολλές ώρες, την δουλειά μου την έχω σαν χόμπι, μου αρέσει η γυμναστική, ένας φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή» είπε αρχικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Είχα ένα επεισόδιο γιατί στη δουλειά που κάνω υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα , όπως και όλες οι δουλειές και υπάρχουν χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Στην δική μου την περίπτωση επί μήνες θίγεται το οικογενειακό μου περιβάλλον, λέγοντας ότι η σύζυγος μου με άφησε, σπουδάζει στον Βόλο και αν πρέπει να σας πω αν είμαι ή δεν είμαι μαζί της δικός μου λογαριασμός είναι».

Αναλυτικά όσα είπε: