, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τι γνώμη έχουν οι Θεσσαλονικιές για την… Ζωή;

Δυναμική, συμπαθής και  «τσαμπουκάς»  χαρακτηρίστηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μικρόφωνο του karfitsa.gr, ομως δεν την… παίνεψαν όλες όσες ρωτήσαμε, διότι υπάρχουν περιπτώσεις που θα ήθελαν να κρατήσει άλλη στάση…
Του Ηλία Μπουρμπούλα / φωτορεπορτάζ Σοφία Δρακοπούλου
Τι γνώμη έχουν σχηματίσει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ρώτησε το www.karfitsa.gr νέες γυναίκες, ορισμένες κοντά στην ηλικία της προέδρου του ναού της δημοκρατίας… Διαβάστε τι μας απάντησαν:

1
Η κυρία Μαριάνα Βογιατζή

«Διίστανται οι απόψεις για την κ. Κωνσταντοπούλου” υποστηρίζει η Μαριάνα Βογιατζή “σε κάποια θέματα θεωρώ ότι  έχει δίκιο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ.  Καμιά φορά όμως το «παρατραβάει» με την συμπεριφορά της, αλλά  σε γενικές γραμμές ορθά πράττει»
2
Η Ηρώ Εορτάκη

«Τα πάντα είναι στο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η κ. Κωνσταντοπούλου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί ελαφρώς ο τρόπος αυτός! Αν το καταφέρει θα έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα» υποστηρίζει η Ηρώ Εορτάκη  .
3
Η Σαββίνα Μιλτιάδου

«Μου είναι αρκετά συμπαθής η Ζωή Κωνσταντοπούλου»  δηλώνει η Σαββίνα Μιλτιάδου.  «Θεωρώ ότι την θέση του Προέδρου της Βουλής πρέπει να την «κουμαντάρει» μια γυναίκα. Είμαι αισιόδοξη, διότι κάνει πολύ καλή δουλειά και θεωρώ πως θα βοηθήσει την χώρα με τον τρόπο της».
Όμως πέρα από τα θετικά σχόλια υπήρξαν και τα “αρνητικά” άλλωστε όπως είναι φυσικό και επόμενο ο καθένας κρίνει τους άλλους σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. «Την κ. πρόεδρο ούτε την συμπαθώ αλλά ούτε και την αντιπαθώ. Η συμπεριφορά της πολλές φορές δε μου αρέσει. Ειδικότερα με το θέμα το οποίο  έγινε στις γιορτές στο βενζινάδικο, αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι εξοργιστικό»  υποστηρίζει η Μαρία Ντρέτσα «Δεν την γνωρίζω την κυρία ποια είναι;» δηλώνει η Μ.Χ.
Μερικές γυναίκες όπως φαίνεται να την συμπαθούν κυρίως για τον δυναμισμό της.
5
Η Μαρία Παντελάκη

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πολλές φορές είναι… υπερβολική σε κάποια θέματα αλλά κάποιες φορές δικαιολογημένα αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Πάντως είναι δυναμική και μου αρέσει πολύ αυτό» αναφέρει η Μαρία Παντελάκη.
4
Η Ντέπυ Λιαρομάτη

«Δεν την παρακολουθώ και πολύ αλλά μπορώ να πω ότι είναι δυναμική»  δηλώνει στο KArfitsa.gr η Ντέπυ  Λιαρομάτη.
6
Η Δανάη Χουχουλιδάκη

«Η Κωνσταντοπούλου είναι αυτή που είναι. Δεν είναι μου είναι συμπαθής αλλά αν καταφέρει να βγάλει εις πέρας τις αρμοδιότητες τις οποίες έχει επωμιστεί και αποδοθεί δικαιοσύνη τότε θα γίνω θαυμάστρια της» υποστηρίζει Δανάη Χουχουλιδάκη. «Μου αρέσει το δυναμικό ύφος που έχει, αυτός ο «τσαμπουκάς», όμως δε συμφωνώ σε ότι λέει μαζί της» αναφέρει η Τάνια Κοντοθεωδόρου.
Φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και το συμβάν με “πρωταγωνίστρια” την ίδια την πρόεδρο της Βουλής τις ημέρες του Πάσχα στο βενζινάδικο το οποίο μάλλον πολλά ειπώθηκαν.
«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο φέρεται διότι προσπαθεί να κρατήσεις τις ισορροπίες στο χώρο της Βουλής» λέει στην «Κ» η Χιδάνα Ιορδάνα. «Αν με αυτό τον τρόπο της  καταφέρει να έχει αποτέλεσμα τότε να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Για το συμβάν με το παλικάρι στο βενζινάδικο θέλω να πω ότι μπορεί να μην έγιναν έτσι ακριβώς τα γεγονότα, διότι πολλές φορές τα λόγια παρερμηνεύονται» . «Με τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρεται η πρόεδρος της Βουλής  νιώθω λες και βρίσκεται στο σχολείο και προσπαθεί να επιβάλει  την  τάξη. Αν καταφέρει να  βγάλει κάποιο θετικό αποτέλεσμα  τις λέω από τώρα  μπράβο» υποστηρίζει η  Λιόκα Γεωργία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.