22:01, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Το αντίο του πρώην προέδρου του ΟΛΘ

Με ανάρτηση του facebook η οποία μάλιστα συνοδευόταν και με μια φωτογραφία να αποχωρεί περπατώντας μαζί με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Ρούτο, είπε “αντίο” στον ΟΛΘ, ο απερχόμενος πρόεδρος, Κωνσταντίνος Μέλλιος.

Δείτε την ανακοίνωση του στο Facebook:

 

 

“Με τα πόδια και από την κεντρική Πύλη η αποχώρηση.

Ολοκληρώσαμε σήμερα την δύσκολη και επίπονη αποστολή που μας ανατέθηκε ως μέλη της διοίκησης της Ο.Λ.Θ Α.Ε, όπως αυτή προσδιορίσθηκε από τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας.

Αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση, την υπομονή και  ίσως την ανοχή που επιδείξατε στα χρόνια της διοίκησης μας, και εύχομαι να δικαιωθούν και ανταμειφθούν ηθικά και υλικά στο μέλλον οι περισσότεροι από εσάς αλλά κυρίως  η κοινωνία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το Λιμάνι Θεσσαλονίνης μπορεί να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για όλη τη Βόρεια Ελλάδα και ότι η γνώση και εμπειρία των νέων διαχειριστών  μπορούν να επιταχύνουν και πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες  του.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστεύθηκαν και τους λίγους που μας στήριξαν”, τονίζει στην ανάρτηση του ο κ. Μέλλιος.

Να σημειωθεί πως σήμερα ολοκληρώθηκε η χρηματιστηριακή μεταβίβαση του πλειοψηφικού ποσοστού 67% των μετοχών του ΟΛΘ στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited.