, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ΔΣ του Δήμου Παύλου Μελά καταδικάζει τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών, ναζιστικών ομάδων ενάντια σε μαθητές, φοιτητές, μέλη σωματείων και φορέων στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που επιτέθηκαν με καδρόνια, βόμβες μολότοφ, μαχαίρια κ.ά.

Τα περιστατικά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο μαθητικό, φοιτητικό και εργατικό κίνημα. Είναι ξένα και πρέπει να καταδικαστούν. Δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών οι οποίοι αγωνίζονται για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Καταδικάζουμε το φασισμό και το ναζισμό, τις εγκληματικές πρακτικές τους απέναντι στη νεολαία και το λαό.

Επιβάλλεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες για κάθε ζήτημα. Αν αποδειχθεί ότι η δράση αυτών των ομάδων ήταν γνωστή από πριν να αναζητηθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση. Να μην επιτρέψει ο Δήμος και η Κυβέρνηση την εγκληματική δράση των φασιστών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.