"Το έργο κοντεύει να κλείσει οριστικά"
Του Ηλία Μπουρμπούλα
«Απέναντι από έναν χώρο που κάποτε ονομαζόταν εργοτάξιο Μετρό Θεσσαλονίκης», συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία.
Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι το έργο «είναι νεκρό». «Στις αρχές Μαΐου διαφαινόταν ότι θα βρεθεί μία λύση. Τρεις εβδομάδες μετά, έχουμε το ξεκλήρισμα του κατασκευαστικού και αρχαιολογικού τμήματος, τα οποία επακολουθούν το κλείσιμο της ΑΕΓΕΚ», σημείωσε στο karfitsa.gr ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης.
«Το έργο οδεύει προς το οριστικό κλείσιμο», τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας ότι, «Την Τρίτη θα ζητήσουμε από τον αναπληρωτή υπουργό υποδομών, να βρεθεί μία λύση για να μπορέσουν να συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής».