, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το ίδρυμα "Παναγία Σουμελά" βράβευσε μαθητές…

panagia soumela 2
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης μαθητών και μελών Ποντιακών Συλλόγων που διοργάνωσε το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» σε συνεργασία με την Γ’ Δημοτική Κοινότητα δήμου Θεσσαλονίκης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων στο δημοτικό θέατρο «ΑΝΕΤΟΝ», στα πλαίσια της καθιερωμένης Εορτής των γραμμάτων με την ευκαιρία της ημέρας των Τριών Ιεραρχών.
panagia soumela 1
Η εκδήλωση ξεκίνησε με εκκλησιαστικούς ύμνους και τραγούδια από την βυζαντινή χορωδία «Παναγία Σουμελά», συνεχίστηκε με χαιρετισμούς και την κοπή της βασιλόπιτας και ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορούς του Πόντου από την «Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών» και τη βράβευση μαθητών.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υπουργοί  Κ. Γκιουλέκας και Στ. Καλαφάτης, εκπρόσωπος του υπουργού Μακεδονίας Θράκης, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουπλίδου, ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας και Ε. Χρυσίδου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του σωματείου «Παναγία Σουμελά», ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, Μπάμπης Αποστολίδης και πολλοί άλλοι.
Χρ. Κυρ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.