Το μαγειρείο που σερβίρει… κροκόδειλο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Ένα ξεχωριστό… γκουρμέ πιάτο σερβίρει μαγειρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη βιτρίνα του καταστήματος μπορεί να γράφει ότι σερβίρεται “παραδοσιακός” κροκόδειλος Κεφαλονιάς, αλλά όπως μάθαμε, η αναφορά στο νησί του Ιονίου έγινε λόγω της καταγωγής του ιδιοκτήτη!
Το κρέας κροκόδειλου προέρχεται από την Ολλανδία και είναι από εκτροφείο που ειδικεύεται σε αυτό. Όπως λέει στο karfitsa.gr ο Σπύρος Κοντογούρης, οι Θεσσαλονικείς εντυπωσιάζονται, ρωτούν, αλλά λίγοι το επιλέγουν, ίσως και λόγω τιμής, αφού η μερίδα κοστίζει… 20€ και συνοδεύεται ο τηγανητός με ρύζι, ή πατάτες και το σαγανάκι με το ζουμί του.
Πάντως, όπως τονίζει ο κ. Κοντογούρης, τα υπόλοιπα… συνηθισμένα πιάτα του μαγειρείου του κοστίζουν από 3.50€ έως 5.50€.