, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το σύμβολο των Ποντίων στην Αθήνα…

soumela-athinaΟ Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης αφού υποδέχτηκε τη θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά.
Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου της Παναγίας της Νερατζιωτίσσης υπό τον Σεπτό Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου, του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος, του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου, αλλά και των Κληρικών της Μητροπόλεως του Δήμου Αμαρουσίου.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», εκπρόσωποι τοπικών Αρχών, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης και πλήθος πιστών.
Την εικόνα μετέφερε ο Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Καλετζής και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Σουμελά.
Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.