, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Το Τεχνολογικό Αριστείο Προμηθέας του Ιδρύματος απονεμήθηκε στον Γ.Μπουτάρη

boutarisΣε μια πανηγυρική ειδική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:00μμ στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ, κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, απένειμε στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη το Τεχνολογικό Αριστείο Προμηθέας του Ιδρύματος το οποίο απονέμεται σε προσωπικότητες υψηλού διεθνούς κύρους που διακρίθηκαν σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του σε καίριους κλάδους της ελληνικής οικονομίας καθώς και στην αντιμετώπιση της πρόκλησης ορθολογικής διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και προξενικών αρχών της πόλης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και θρησκευτικών αρχών, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, καθηγητές και πλήθος φοιτητές.
Ο κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ, ανάφερε στην προσφώνηση του, ότι η σχέση του κ. Γιάννη Μπουτάρη με το ΑΤΕΙ-Θ υπήρξε από την πρώτη στιγμή της θητείας του, καίρια και ουσιώδης, αναγνωρίζοντας τους άρρηκτους, ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν το ΑΤΕΙ-Θ με τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό και η σχέση του Ιδρύματος με το Δήμο Θεσσαλονίκης, μια σχέση πολυποίκιλη, πολύπλευρη, ιστορική και ουσιώδης, μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος μιας βιώσιμης ανάπτυξης.