, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λόγω πυκνής ομίχλης, οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη γίνονται από το πρωί, μέσω…Καβάλας!

Φωτορεπορτάζ  ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

Ρεπορταζ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ- ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και οι πτήσεις πλέον πραγματοποιούνται κανονικά. Το πρωί δεκάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν λόγω ομίχλης ενώ σημειώθηκαν καθυστερήσεις τριών ωρών στις προγραμματισμένες πτήσεις.  Όπως είπαν αρμόδιοι στην Κ δεν υπάρχει περίπτωση να προσγειωθεί – με ΤΟΣΗ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – αεροσκάφος!

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του «Μακεδονία» Αχιλλέα Τοπούζα, δύο πτήσεις, η μία της Ryan Air από την Κύπρο και μία ακόμα της Aegean από Αθήνα, προσγειώθηκαν αναγκαστικά στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα.

«Αναμένουμε ενημέρωση από τη μετεωρολογική υπηρεσία, μέχρι τις 11 δε βλέπω να αλλάζει η κατάσταση».

Την ίδια ώρα οι ουρές των επιβατών που βρίσκονται στη λίστα των προγραμματισμένων πτήσεων είναι μεγάλες, ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί στην αίθουσα αναμονής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

aerodromio-omixlh2aerodromio-omixlhaerodromio-anamoni3aerodromio-anamoni2aerodromio-anamoni1

aerodromio-omixlh3aerodromio-kathusterhsh1

aerodromio-kathusterhsh2

 

«Αγγελοπουλικό» είναι για άλλη μια φορά το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη καθώς οι χαμηλές νεφώσεις που επικρατούν δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που έρχονται με κατεύθυνση από τη Βέροια, καθώς στην περιοχή των Μαλγάρων και της Χαλκηδόνας η ομίχλη είναι πυκνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών από αγρότες κάνει το πρόβλημα εντονότερο.

Ίδιο είναι το σκηνικό και στην περιοχή του αεροδρομίου καθώς προβλήματα δημιουργήθηκαν στις πτήσεις λόγω της πυκνής ομίχλης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ, στις 8 σήμερα το πρωί, απο την πλατεία Συντριβανίου έξω απο τη ΔΕΘ , το δρόμο Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ρυσίου, στην περιφερειακή προς το Πανόραμα καθώς και έξω απο τα εργοτάξια του μετρό στο ΑΠΘ

omixlh-thessaloniki1

omixlh-thessaloniki2

omixlh-thessaloniki3

omixlh-thessaloniki4

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.