, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Οι πυροβολισμοί και οι… γνωστοί στην Αστυνομία

peripoliko_ymath
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο άντρες Γεωργιανής καταγωγής, που πυροβολήθηκαν από δυο δράστες έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό, έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, οι δυο άντρες έχουν εμπλοκή σε υποθέσεις ληστειών και εκβιασμού. Ενώ, ο ένας από τους δυο Γεωργιανούς, διαπιστώθηκε ότι είχε σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την σχέση που είχε ο άνδρας με την ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.grο άνδρας ανήκε στην ομάδα ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όμως τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την ΠΑΕ και δεν εργάζεται άλλο για αυτήν.
Τι έγινε χθες…
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, σήμερα. Στις 7 και είκοσι το απόγευμα δράστες που επέβαιναν πάνω σε μοτοσυκλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους άνοιξαν πυρ έξω από το γυμναστήριο που βρίσκεται στην οδό Σπ. Θεοδωρίδη. Τέσσερα άτομα δέχτηκαν  τα πυρά.  Στη συνέχεια η δράστες διέφυγαν και μέχρι στιγμής αναζητούνται. Στο σημείο έφτασε αμέσως η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η υγεία και των τεσσάρων δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η περιοχή είναι ανάστατη μετά το συμβάν. Οι κάτοικοι πέριξ του σημείου παραμένουν στα σπίτια τους καθώς έχουν τρομάξει από την ένοπλη επίθεση.
Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας έσπευσε αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την είδηση στο σημείο και μιλώντας στο Karfitsa.gr δήλωσε πως : «ο κόσμος εδώ είναι φιλήσυχος. Δεν έχουμε τέτοια περιστατικά, αλλά τα προβατικά άτομα είναι παντού».