fbpx

, Δευτέρα
10 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Τρία Πέντε Πηγάδια: Λεωφορεία αποκλείστηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια.

Συγκεκριμένα, κατεβαίνοντας από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής έχουν αποκλειστεί στα χιόνια λεωφορεία με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν κόλλησε ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να φύγουν. Δεν είχαν τις απαραίτητες αλυσίδες αναφέρει η πυροσβεστική.

Μηχανήματα της περιφέρειας και της πυροσβεστικής κινούνται προκειμένου να συνδράμουν για να κατεβάσουν κόσμο σε ασφαλές σημείο αν χρειαστεί, με τον αριθμό να έχει φτάσει τους 98.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τρία ή τέσσερα λεωφορεία και έχουν κατέβει με οχήματα της πυροσβεστικής 100 άτομα. Δύο λεωφορεία αυτή στιγμή ξεμπλόκαραν, με την κυκλοφορία να πραγματοποιείται κανονικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.