, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τροχαίο στη Μονεμβασιά: “Δεν έγινε και τίποτα”, τα πρώτα λόγια του δράστη

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το βράδυ του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι, αναφέρει το newsit.gr.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων ενώ δεν έχει οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Χαρακτηριστικό της παράκρουσης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός είναι το γεγονός πως στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.