, Τετάρτη
06 Δεκεμβρίου 2023

Στρατιώτης ο 23χρονος οδηγός του ΙΧ που υπέκυψε μετά το τροχαίο με τα δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ!


troxaioo

Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ, 23 ετών, σύμφωνα με όσα είπε στην Κ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης ενώ υπάρχουν αρκετοί τραυματίες (επιβάτες και ο οδηγός του ενός λεωφορείου στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωι,  στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεκρός ήταν στρατιώτης και υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής.

Να σημειωθεί οτι εδώ και ώρα βρέχει σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και οι δρόμοι έχουν γίνει ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Απο το τροχαίο, έχει δημιουργηθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ το ΕΚΑΒ προσπαθεί να προσεγγίσει το χωρο του τροχαίου.

Τα οχήματα έχουν κλείσει το δρόμο, αφού μετά τη σύγκρουση “δίπλωσαν”

Το τροχαίο σημειώθηκε στην δρόμο του Πανοράματος, λίγο πριν τον τερματικό σταθμό Χορτιάτη του ΟΑΣΘ.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το ΙΧ επιχείρησε να κάνει προσπέραση του ενός λεωφορείου και βρέθηκε μπροστά σε άλλο λεωφορείο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, το υπ’ αριθ. λεωφορείο 688 κατέβαινε από τον τερματικό σταθμό και το ύψος του μοναστηριού το ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος το προσπέρασε αντικανονικά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το υπ’ αριθ. λεωφορείο 685 που ανέβαινε το δρόμο.

Στο τελευταίο λεωφορείο επέμβαιναν τέσσερις επιβάτες και ο οδηγός, που τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω λεωφορείο βρέθηκε στο χαντάκι δίπλα στο δρόμο, στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση, όμως δεν ανετράπη (φωτο απο voria.gr)

pic-0-norm

#Tags: ΟΑΣΘ